Kim Ruberg

Seniorpartner, kommunikationsrådgiver, adm. direktør

Kontakt:

     Telefon: 86 76 16 20
     Mobil: 40 30 05 00
     E-mail:

kir@jom.dk

Spidskompetencer:

     • Strategisk rådgivning
     • Branding af virksomheder, organisationer og kommuner
     • Lobby
     • Krisekommunikation
     • Medie- og budskabstræning

 

Baggrund:

Kim har en omfattende erfaring inden for erhverv og kommunikation. Med en baggrund som historiker blev han i sin tid kursusleder på Nordisk Journalistkursus samt journalist og redaktionssekretær på Morgenavisen Jyllands-Posten. Men i 1989 skiftede han journalistikken ud med arbejdet som informationsdirektør i det europæiske erhvervsfremmeprojekt EUREKA, hvor han havde overordnet informationsansvar for aktiviteter i 33 europæiske lande. I samme periode fungerede han som ambassaderåd i Udenrigsministeriet.

Fra 1994-1998 var Kim kommunikationsdirektør i Tele Danmark med det samlede ansvar for koncernens in- og eksterne kommunikationsaktiviteter. Han blev associeret partner i Jøp, Ove & Myrthu i 1998 og har været medejer siden 2000, administrerende direktør for Xylofon siden 2001 og administrerende direktør for Jøp, Ove & Myrthu Gruppen siden 2005. Undervejs har han blandt andet været projektleder og overordnet ansvarlig for Jøp, Ove & Myrthus brandingaktiviteter i Horsens, Århus og Fredericia.

Ved siden af sit arbejde hos Jøp, Ove & Myrthu er Kim en ofte benyttet foredragsholder og arrangør af seminarer, høringer og lignende. Han ejer og driver desuden flere virksomheder i Østen og bestrider derudover en række forskellige bestyrelsesposter og tillidsposter i forbindelse med internationalt, humanitært arbejde.

Læs mere:
Strategisk rådgivning
Lobbyaktiviteter
Krisekommunikation

Strategisk rådgivning


Strategisk rådgivning er en kerneydelse for os. Vi løser sjældent en opgave uden at gøre os overvejelser om kundens overordnede kommunikations- og forretningsstrategi. Sådan sikrer vi, at vi altid arbejder målrettet hen imod de ønskede resultater.

Se mere her...