Ydelser

Jøp, Ove & Myrthu er et full-service kommunikationsbureau med erfaringen til at skabe resultater i alle faser af kommunikationen. Vi har det ene ben solidt forankret i den journalistiske tradition og det andet plantet dybt i erhvervs- og organisationsverdenen. Det giver os ekspertisen til at rådgive og eksekvere på tværs af vores kunders behov, og vi hjælper med alt fra akut krisekommunikation til langsigtede strategiforløb, intern forandringskommunikation og ekstern presse. Hos os går en simpel pressemeddelelse med andre ord hånd i hånd med en overordnet forretningsstrategi, og vi betragter evnen til at tage højde for alle kommunikationens niveauer som udgangspunktet for enhver god kommunikationsrådgivning.

I menuen til venstre uddyber vi vores vigtigste forretningsområder, men vi løser også mange andre opgaver for vores kunder. Vi tager altid nye henvendelser seriøst, og vi påtager os aldrig en opgave, som vi ikke tror på. Derfor er vores første ydelse altid en ærlig vurdering af, hvad vi kan hjælpe med. Og den er gratis, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder bl.a.:
Strategisk rådgivning
Medietræning
Krisekommunikation

Vores mission


Vores ambition er at sikre vores kunder det omdømme, som deres handlinger gør dem fortjent til, og vi værner altid om integriteten i kommunikationen – både vores egen og vores kunders.

Se mere her...