Historie

Historie - Jøp, Ove & Myrthu vest P/S

Dagens Jøp, Ove & Myrthu er stadig baseret på værdierne og erfaringerne fra det oprindelige Jøp, Ove & Myrthu, der blev stiftet i 1989, da Jørgen Pedersen, Erik Ove og Jess Myrthu gik sammen om at skabe en ny, stærk spiller inden for strategisk kommunikationsrådgivning.

Fra begyndelsen markerede Jøp, Ove & Myrthu sig som kompetente rådgivere, der fortalte virksomhedens kunder sandheden og leverede et reelt, konstruktivt modspil. Listen af opgaver voksede hurtigt, og med tiden valgte Jøp, Ove & Myrthu at indgå samarbejde med en række associerede rådgivere.

Der er sket meget, siden det første kontor åbnede i Kvæsthusgade i Nyhavn. Jess Myrthu er som den eneste af de oprindelige partnere stadig aktiv kommunikationsrådgiver. I dag er han bestyrelsesformand og kommunikationsrådgiver for Jøp, Ove & Myrthu. Nye partnere har løbende taget over, og de bygger dagligt videre på de kompetencer og værdier, som bureauet altid har taget udgangspunkt i: professionalisme, fortrolighed og ærlig kommunikation.