Medietræning

Medietræning

Det direkte møde med medier og journalister er en uvurderlig mulighed for at få virksomhedens budskaber ud og præge dagsordenen i den offentlige diskurs – og det gælder naturligvis, uanset om historien er positiv eller negativ for virksomheden. Men hvis muligheden skal udnyttes, kræver det forberedelse, planlægning og klarhed over, hvordan du bedst formidler virksomhedens budskaber på en professionel, sympatisk og letforståelig måde.

Jøp, Ove & Myrthu har gennemført hundredvis af medietræninger. Her forbereder vi vores kunder på mødet med pressen. Vi kender journalisternes arbejdsmetoder og ved, hvilke spørgeteknikker, researchmetoder og fortællemodeller, der er afgørende for mediernes fremstilling af en sag. Sådan klæder vi vores kunder på til at tackle journalisternes spørgsmål – forudsigelige såvel som uforudsigelige. Og vi hjælper med at skabe klarhed omkring budskaberne, så vores kunder kan optræde aktivt, sikkert og troværdigt i medierne.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Medietræning
  • Budskabstræning
  • Interviewforberedelse
  • Præsentationsteknik
  • Ledelsesseminarer

Læs mere:
Medierelationer og pressekontakt

Vores mission


Vores ambition er at sikre vores kunder det omdømme, som deres handlinger gør dem fortjent til, og vi værner altid om integriteten i kommunikationen – både vores egen og vores kunders.

Se mere her...